Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μεγάλο διπλό μέσα στην Λάρισα για την Κ14 της ΕΠΣ Π-Λ – Ήττα για την Κ12

Στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ξαναρίχτηκαν σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου αντιμετώπισαν εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας.

Στις 12:30 η Μικτή Κ12 της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ηττήθηκε με σκορ 4-0 για την 7η αγωνιστική κόντρα στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Λάρισας.

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας(Παναγιωτίδης Κυριάκος): ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΡΑΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ, ΒΑΡΖΕΛΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΤΖΟΚΑΣ, ΔΟΥΡΟΣ, ΚΡΟΝΙ, ΚΟΛΙΟΣ, ΣΙΑΝΗΣ.

Μεγάλη νίκη πέτυχε όμως η Κ14 της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αφού επικράτησε στις 14:00 της ΕΠΣ Λάρισας με 0-1, παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο και αφήνοντας τρομερές εντυπώσεις.

Οι μικροί του Κυριάκου Παναγιωτίδη ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασαν τρία τετ α τετ  με τον Σολδάτο που βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα ενώ είχαν και δοκάρι στο 60’ με τον Κυριακίδη. Το νικητήριο γκολ μπήκε στο 2’ όταν μετά από κόρνερ του Λούπα η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατευθύνθηκε στα δίχτυα.

Με τη νίκη αυτή η Κ14 της ΕΠΣ Π-Λ τερμάτισε στην κορυφή με 13 βαθμούς έχοντας τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε μεγαθήρια, δείγμα της καλής δουλειάς και της προσπάθειας που γίνεται.

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας(Παναγιωτίδης Κυριάκος): ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΕΡΓΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΛΟΥΠΑΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ, ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΓΛΕΝΗΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΓΙΟΥΡΓΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.