Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ναστούλης για τον αγώνα Κυπέλλου αλλά και το ματς με τον Απόλλωνα Πάργας το Σάββατο.

Ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου κ. Ναστούλης μίλησε στο Gosports.gr μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας από τον Τηλυκράτη  (Δείτε ΕΔΩ) αλλά και για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας όπου θα αντιμετωπίσει ο Θρίαμβος το Σάββατο στην έδρα του για την 25η αγωνιστική της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Δείτε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο κ. Ναστούλης:

Για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη τόνισε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν  ομολογουμένως μεγαλύτερης κατηγορίας αντίπαλο και ποιοτικό από τις καλές ομάδες της ΄Γ Εθνικής. Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό και στα δυο παιχνίδια, πήγαν πολύ καλά φυσικά και πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Τηλυκράτης ήταν καλύτερος αλλά σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεσαι και λίγο τύχη. Μπορώ να πω ότι τα παιδιά στάθηκαν αρκετά καλά και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. »

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας τόνισε τα εξής: «Δυστυχώς ή ευτυχώς  είναι μια περίοδος δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές,  είναι προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ότι κατά 99 τις εκατό έχει τελειώσει το πρωτάθλημα αλλά έχω πει στα παιδιά ότι αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί και ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ο Απόλλων Πάργας είναι μια πολύ καλή ομάδα και το δείχνουν τα αποτελέσματά της και η βαθμολογική της κατάταξη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και ότι γίνει.

Ο Θρίαμβος είχε θέση στόχο να είναι μέσα στην τετράδα. Βαθμολογικά είμαστε μέσα στους στόχους αλλά δεν είναι στο χέρι μας αν θα γίνουν μπαράζ ή όχι αυτό είναι το θέμα. Η ομάδα της Θύελλας στον πρώτο γύρο θεωρώ ότι αγωνιστικά δεν ξεχώρισε αλλά στον δεύτερο γύρο θεωρώ ότι ξεχώρισε από όλες τις ομάδες με την ενίσχυση που έκανε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.