Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πέρασε και το εμπόδιο του Α.Ο Παλαίρου ο Π.Α.Σ Θύελλα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 24ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε ΑΟ Παλαίρου και ΠΑΣ Θύελλα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εύκολα το τρίποντο με τελικό σκορ 0-7.

Η ομάδα του Μοναστηρακίου με τη νίκη αυτή συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ εκκρεμεί το ρεπό τους, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται εντός έδρας  τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Τα γκολ για την ομάδα του Ηρακλή Στασινού πέτυχαν οι Τσιούνης (17’, 26’, 33’, 36’, 45’), Χρηστογιάννης στο 61’ και Κοσυφαρίνης στο 85’.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ε.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Γεωργαλής): ΣΙΔΕΡΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ Δ., ΜΠΑΤΣΟΣ, ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, GJOLENA.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΒΕΝΕΤΗ, ΤΣΕΛΙΟΣ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ(Στασινός):ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΚΟΚΩΝΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΤΣΑΜΑΛΗΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε., ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΖΟΤΑΙ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΤΣΟΥΚΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.