Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με νίκη συνέχισε ο Αετός Αγιάς, 0-2 την Ένωση Πάργας

Με νίκη συνέχισε και τη 19ηη αγωνιστική του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Αετός Αγιάς αφού επικράτησε του ΠΣ Ένωση Πάργας με 0-2 σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Μεσοποτάμου.

Τα γκολ για την ομάδα του Παπακώστα πέτυχαν οι Σερίφης και Γκόγκα Κ. στο πρώτο ημίχρονο, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά για την ανατροπή και απείλησαν με δυο τετ α τετ και διπλή απόκρουση του Παπαγεωργίου σε σουτ  διαδοχικά του Σιαβίκη και του Χαμζάι, ενώ χάθηκαν και άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες σε τετ α τετ με Σιαβίκη και Μενάι στο δεύτερο ημίχρονο που πλάσαραν σουτ.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ ΑΘ.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΖΩΤΟΣ Δ.

ΠΣ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ(Πασχοδήμας): ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟΥΣΗΣ Β., ΤΟΥΣΗΣ Μ., ΚΩΤΣΗΣ, ΝΑΝΟΣ, ΝΤΕΛΛΑΣ, ΣΤΕΦΟΣ, ΣΙΑΒΙΚΗΣ, ΧΑΜΖΑΙ, ΜΕΝΑΙ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΠΑΠΠΑΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ, ΤΟΠΑΝΙ, ΧΑΜΑΛΟΓΛΟΥ, ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΣ, ΚΩΤΣΙΟΣ.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (Παπακώστας): ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΙΝΗΣ, ΓΚΟΓΚΑ Κ., ΠΑΠΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΕΡΙΦΗΣ Μ., ΠΑΝΤΟΣ, GOGA, ΣΕΡΙΦΗΣ Δ., ΓΚΟΓΚΑ Λ., ΛΙΑΛΙΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΛΙΑΛΙΑΣ, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.