Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νταλάκας: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός» (Vid).

Δήλωση έκανε μετά το τέλος του αγώνα Αναγέννηση Άρτας vs ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ο προπονητής της Αναγέννησης κ. Νταλάκας όπου είπε τα εξής:  

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε, ευχαριστώ πάλι τον κόσμο όπως βλέπετε και εσείς γεμίζει το γήπεδο και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος μαζί με την βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα φέτος. Ήταν από την αρχή στον στόχο μας να γεμίσει το γήπεδο και το καταφέραμε, το ότι είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα και το είπα και την προηγουμένη Κυριακή, από την στιγμή που είσαι εδώ θέτεις και στόχο το πρωτάθλημα. Για το σημερινό παιχνίδι έχω να πω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, και αυτοί μας ξέρανε και εμείς του ξέραμε. Νομίζω ότι είμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε με μια ομάδα που έπαιζε με μεγάλες πάσες από πίσω, να προσπαθήσει να ισοφαρίσει. Δεν θα κρίνω για το πέναλτι και εφόσον το δίνει ο διαιτητής σημαίνει ότι είναι πέναλτι. Κερδίσαμε στο τέλος και είχα πει κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός, κερδίσαμε άλλον έναν τελικό και προχωράμε. Έχουμε ένα παιχνίδι πάλι μέσα στην έδρα μας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας και στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι και η δουλειά μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πάνω σε αυτό. Τα παιδιά που ήρθανε προσφέρανε πάρα πολλά και γι’αυτό ήρθανε. Εκείνο που έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία είναι, εκτός από τον Καζναφέρη που είναι κάποιας ηλικίας τα υπόλοιπα παιδιά είναι 21, 22 χρονών που είναι παιδιά με όρεξη για μπάλα. Σημασία έχει ότι η Αναγέννηση έκανε ένα ρόστερ με 25 παιδιά τα οποία είναι όλα παιδιά από την Άρτα αυτό νομίζω είναι το πιο καλό και βγαίνει και μέσα στο γήπεδο και από την αγάπη του κόσμου και από την προσπάθεια του κόσμου, είναι παιδιά τα οποία προσφέρουν πάρα πολλά.

Σε κάθε ένα παιχνίδι εφαρμόζουμε ένα τόνο παιχνιδιού και έχουμε κάποια τακτική να εφαρμόσουμε, ξέραμε τι παίκτες έχει η αντίπαλη ομάδα στο κέντρο και έτσι προσπαθήσαμε και εμείς να ανταποκριθούμε ανάλογα και νομίζω αυτό μας δικαίωσε.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.