Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Αχέρων 2-1: «Καθάρισε» και σκέφτεται Τηλυκράτη

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της ΄Γ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο της αγωνιστικής με τελικό σκορ 2-1.

“Το ματς πραγματοποιήθηκε με μια κατάμεστη κερκίδα όπου τόσο οι οπαδοί των γηπεδούχων αλλά και τον φιλοξενούμενων έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο στηρίζοντας ο καθένας την ομάδα του.”

Στο αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μόλις στο 4΄ειχαν μια καλή ευκαιρία μετά από πάσα του Σιδηρόπουλου και τον Παπακίτσο να μην προλαβαίνει να σουτάρει. Οι γηπεδούχοι πάλι βρέθηκαν να πιέζουν στο 18΄οπου μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων γίνεται ένα σουτ και μια κεφαλιά αλλά χωρίς κάποια ανησυχία προς τον τερματοφύλακα Βαρέλη και με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο 22΄ένα σουτ του Σιδηρόπουλου βρίσκει το οριζόντιο δεκάρι του Καναλακίου ενώ η λύση για τους γηπεδούχους έρχεται στο 26΄με σουτ του Γκολάκου για το 1-0, ενώ στο 40΄οι γηπεδούχοι προσθέτουν άλλο ένα γκολ (2-0) μετά από πάσα του Μπότσαρη και αποδέκτη τον Γκολάκου να βρίσκει τα δίχτυα του Βαρέλη για δεύτερη φορά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία για να μειώσουν στο 41΄με δυνατό σουτ του Κωνσταντίνου αλλά με τον Μήτσιο να διώχνει με ασφάλεια και τις δυο ομάδες να οδεύουν στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μετά το μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο και στο 47΄μια καλή εκτέλεση φάουλ του Kaven δεν μπορεί όμως να νικήσει τον τερματοφύλακα Μήτσιο των γηπεδούχων και το σκορ παρέμεινε στο 2-0. Η λύση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 53΄οπου ο Ζδράβος κέρδισε πέναλτι και με τον Kaven με εύστοχη εκτέλεση να μειώνει σε 2-1.  Οι φιλοξενούμενοι στο 60΄δεχτηκαν ένα πλήγμα όταν βρέθηκαν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες μετά την αποβολή κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη του Κόλλινς και με τους γηπεδούχους να υπερτερούν στο 62΄η Αναγέννηση είχε μια καλή ευκαιρία να βρει δίχτυα με τον Σιδηρόπουλο αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.  Στο 87΄οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και αυτοί με δέκα παίκτες με την αποβολή του Κράμπη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ την τελευταία καλή ευκαιρία στον αγωνιστικό χώρο είχε ο Αχέροντας στο 91΄με εκτέλεση φάουλ αλλά με το τελευταία σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικήτρια την Αναγέννηση Άρτας με τελικό σκορ 2-1.

Διαιτητής: Ματσούκας Μιχαήλ (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Τσιλίκας Νικόλαος (Αιτ/νιας) – Τάκος Χρήστος (Αιτ/νιας)

ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας): Μήτσιος Χρ., Μανιώτης Θ., Cela Br., Κράμπης Π., Παπαρούνης Β., Γκολάκου Κ. (Νταλάκας Γ. 75΄), Παπακίτσος Α. (Λάκκας Β. 61΄), Χούσος Μ. (Ροβίνας Φ. 92΄), Σιδηρόπουλος Χ., Καζναφέρης Κ., Μπότσαρης Π. (Παπακίτσος Δ. 78΄).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Μαγκάκης): Βαρέλης Δ., Φράγκος Σ. (Βραχνός Π. 46΄), Πάνος Κ., Κωνσταντίνου ΕΥ. (Λουκούμης Α. 80΄), Κόλλινς Τ-Α., Κυριάκης Δ. (Μπλέτσας Μ. 46΄), Πότσης Θ., Βασιλειάδης (Μουζακίτης Α. 46΄), Γούλας Ι., Ζδράβος Κ., Kaven T..

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.