Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στο +7 ο ΠΑΣ Θύελλα – Νίκη επί του Εθνικού.

Σημαντικό προβάδισμα πήρε σήμερα Σάββατο 08/02/20 και ώρα 15:00 ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα,  ΠΑΣ Θύελλα όπου αντιμετώπιζε στο γήπεδο Μοναστηρακίου τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, Εθνικό Φιλιππιάδας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2019-20 και πήρε τη νίκη με 2-0.

Πλέον ο ΠΑΣ Θύελλα μετράει 51 βαθμούς, 17 νίκες, μηδέν ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ έχει πετύχει 75 τέρματα και έχει δεχτεί 15, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας έχει 44 βαθμούς, 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες ενώ στο ενεργητικό του έως τώρα έχει πετύχει 46 τέρματα και έχει δεχτεί 14.

Στον σημερινό αγώνα οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν αρκετά αλλά με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ  σε 1-0 στο 8΄με πλασέ του Τσιούνη σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, αφού ο βοηθός είχε σηκώσει σημαία αλλά ο διαιτητής συνέχισε τον αγώνα και το σκορ παρέμεινε έως την λήξη του πρώτου ημίχρονου σε 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48΄είχε μια καλή ευκαιρία με τον Νάστο. Στο 49΄η Θύελλα προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Βασίλα όπου τραυματίστηκε σε κόντρα και στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Βασιλάρης. Ο Εθνικός απείλησε πάλι την εστία του Στασινού με ανάποδο ψαλίδι του Νάστου αλλά με το σκορ να παραμένει στο 1-0. Στο 77΄ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ με τον Χρηστογιάννη, με τον Κοκώνη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτίδη για το 2-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: Καλογερής Θ.

Βοηθοί: Κωνσταντίνου Η. – Νάστος Ζ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (Στασινός): Στασινός, Τζαμάλης, Βασίλας, Κοκώνης, Μακρής, Ζοτάϊ, Τσιούνης, Χρηστογιάννης, Μπαρλαγιάννης, Καβαλλάρης, Κοσυφαρίνης.

  • Αναπλ/κοι: Βασιλάρης, Κουτρουλός, Αποστολάκης, Φωτόπουλος, Γκρέκος, Γουρούνας, Δριβάκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Νικηφορίδης, Μπεζεβέγκης, Δερβίλης, Παπανίκου, Ρακόπουλος, Νάστος, Λαϊνάς, Κολιός, Σταμούλης, Νίκου.

  • Αναπλ/κοι: Korreshi, Πάνου, Μιχάλης, Τσάϊμος, Παππάς, Χουλιάρας, Καλιακάτσος.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό.

Δηλώσεις των προπονητών: 

Στασινός: Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και συνεχίζουμε! (video)
Παπαδήμας: ”Αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε το σκορ μετά από ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος” (video)

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Θύελλα κ. Ηρακλή Στασινού, μετά τον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας για την 21η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. (Δείτε ΕΔΩ) […]

  2. […] Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Φιλιππιάδας κ. Ανδριανού Παπαδήμα, μετά τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Θύελλα για την 21η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. (Δείτε ΕΔΩ) […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.