Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Εθνικού επί των Σφακιωτών

Εθνικός Φιλιππιάδας vs ΠΑΣ Σφακιωτών 3-2

Νικηφόρο πέρασμα και από την 20η αγωνιστική για τον Εθνικό Φιλιππιάδας όπου σήμερα Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 αντιμετώπισε των ΠΑΣ Σφακιωτών στο Γήπεδο Φιλιππιάδας και με τελικό σκορ 3-2 πήρε το τρίποντο της αγωνιστικής.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Εθνικός στο 8΄με πλασέ του Σταμούλη ενώ οι Σφακιώτες απάντησαν στο 21΄με γκολ του Καρέλη για το 1-1. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με άλλα δυο γκολ από την ομάδα του Εθνικού στο 33΄ο Παπανίκου κάνει το 2-1 ενώ στο 35΄ο Μπεζεβέγκης διαμορφώνει το 3-1 όπου ήταν και σκορ ημίχρονου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Σφακιωτών κατάφερε και μείωσε σε 3-2 με γκολ του Παππά μετά από πάσα του Ιασωνίδη, άλλα με το σκορ να είναι και το τελικό του αγώνα και την ομάδα της Φιλιππιάδας να παραμένει στην δεύτερη θέση και μόλις τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Θύελλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΦΙΤΣΑΣ Β.

ΒΟΗΘΟΙ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π. – ΣΙΣΚΑΣ Σ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, KORRESHI, ΔΕΡΒΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ, ΛΑΪΝΑΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΤΣΑΪΜΟΣ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ (ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ, ΜΑΚΡΥΜΑΝΟΛΗΣ, ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΣΚΕΜΠΗΣ, ΜΠΕΪΝΑΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΚΤΕΝΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.