Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εύκολο τρίποντο του Θρίαμβου κόντρα στην ΑΕΝ

Θρίαμβος Λούρου vs ΑΕΝ Σαμψούντας 6-0

Εύκολα πήρε το τρίποντο της αγωνιστικής σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου ο Θρίαμβος Λούρου αφού επικράτησε της ΑΕΝ Σαμψούντας στο γήπεδο Λούρου με 6-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της αγωνιστικής ΕΔΩ

Οι γηπεδούχοι αν και δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, πήραν προβάδισμα στο 11’ με κερδισμένο πέναλτι του Κούση που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζάκκας για το 1-0. Ο Θρίαμβος μετά το γκολ πήρε μέτρα στο γήπεδο, βρήκε τα πατήματά του και έγινε απειλητικός με τους Κούση και Ιορδανίδη να απειλούν στο 28’. Στο 34’ ο Κούσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κατσιγιάννη δε μπόρεσε να βρει δίχτυα, ενώ στο 37’ ο Ιορδανίδης σε τετ α τετ με τον Κιόσγια μετά από πάσα του Κολιού δεν μπόρεσε να σκοράρει.  Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ντέτσικα μετά από σέντρα του Λιάσκου, να στέλνει τη μπάλα ψηλά. Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του νεαρού Παππά στο 44’ , ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας.  Ο Ιορδανίδης στο 45’ έγραψε το 2-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεδίπλωσαν τον επιθετικό τους οίστρο. Στο 54’ ο Ζάκκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς για το 3-0. Στο 69’ ο Κολιός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Το 5-0 πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Σκάρπος Β., ενώ το τελικό 6-0 έγραψε ο Κόκκαλης, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα.

Διαιτητής: ΠΑΤΣΗΣ Ι.

Βοηθοί: ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. – ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Ναστούλης): ΜΠΑΚΟΛΑΣ(44’ ΣΚΑΡΠΟΣ Φ.), ΤΣΙΡΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ(75’ ΕΞΑΡΧΟΣ), ΠΑΝΟΥ, ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ(44’ ΚΟΚΚΑΛΗΣ), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ(78’ ΣΚΑΡΠΟΣ), ΚΟΛΙΟΣ.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ(Μπρούβας): ΚΙΟΣΓΙΑ, ΤΣΟΚΑΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ(87’ ΜΟΥΤΣΑ), ΜΙΝΟΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΑΛΙΚΑΙ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ, ΖΗΣΗΣ(74’ ΠΑΠΠΑΣ), ΧΗΤΟΣ(46’ ΡΑΜΑ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.