Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη χρυσάφι για τον Κεραυνό κόντρα στην ΑΕΝ.

ΑΕΝ Σαμψούντας vs Κεραυνός Θεσπρωτικού 1-2

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στο γήπεδο «Δημ. Νεστορίδης» ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στην γηπεδούχο ΑΕΝ Σαμψούντας και τον φιλοξενούμενο Κεραυνό Θεσπρωτικού, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με ανατροπή με τελικό σκορ 1-2.

ν

Η ΑΕΝ Σαμψούντας μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Ντέτσικα (1-0) στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στο 77΄βρέθηκε στην άσπρη βούλα με κερδισμένο πέναλτι υπέρ του και με εκτελεστή τον Μπόμπορη Β. έφερε το ματς στα ίσια σε 1-1, ενώ για την ΑΕΝ υπήρξε η κόκκινη κάρτα και η αποβολή του Αδαμίδη με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Στο 86΄ο Τζαφέρης δίνει το τρίποντο και την πολύτιμη νίκη στον Κεραυνό διαμορφώνοντας το τελικό 1-2, νίκη ΄΄χρυσάφι’’ ώστε να μπει σε ζώνη ασφάλειας από τον υποβιβασμό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε. – ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ (ΜΠΡΟΥΒΑΣ): ΚΙΟΣΓΙΑ, ΤΣΟΚΑΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΙΝΟΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΑΛΙΚΑΪ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ, ΚΑΤΑΜΑΤΖΕ, ΖΗΣΗΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΧΗΤΟΣ, RAMA, ΜΟΥΤΣΑ, ΠΑΠΠΑΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΚΟΛΙΟΣ): ΒΑΣΙΟΣ, ΣΑΚΚΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΣΙΩΡΟΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΝΤΙΤΣΙΟΣ, ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.