Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

 Λευκή ισοπαλία για Πάλαιρο και Εθνικό

Τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας πήρε σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου η γηπεδούχος ομάδα κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενός εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις 2 ομάδες ισόπαλες με τελικό σκορ 0-0.

Την επόμενη αγωνιστική (18/11) η Πάλαιρος αγωνίζεται στην έδρα της Θύελλας Σινώπης, ενώ ο Εθνικός υποδέχεται στην έδρα του τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. – ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Γεωργαλής): ΣΙΔΕΡΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Ι.(94’ ΖΗΚΟΣ), ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ(57’ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ), PEREZ MORALES(25’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ), ΖΕΡΒΑΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΣ(Παπαδήμας): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, KORRESHI, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΛΑΙΝΑΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ(88’ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ), ΝΙΚΟΥ(57’ ΔΕΡΒΙΛΗΣ), CJAPI(81’ ΠΑΠΠΑΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.