Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μοιρασιά στο Θεσπρωτικό!

Κεραυνός Θεσπρωτικού vs ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας 2-2

Στη σημερινή (04/01/20) 16η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και στον αγώνα Κεραυνός Θεσπρωτικού vs Αμβρακικός Βόνιτσας όπου διεξήχθη στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο «Κατερίνα Θάνου» οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες με τελικό σκορ 2-2.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι φάσεις ήταν λίγες,  με την υπεροχή να την έχουν οι γηπεδούχοι αλλά το σκορ να παραμένει στο 0-0, ενώ στο 43΄αποβλήθηκε και ο προπονητής του Κεραυνού. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλη μια κακή στιγμή όπου στο 44΄εγινε αναγκαστική αλλαγή του Παφίλα μετά από τραυματισμό. Το σκορ παρέμενε στο 0-0 έως και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ αλλά με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι έως το 73΄οπου ο Κεραυνός βρέθηκε στην άσπρη βούλα από υπόδειξη του διαιτητή. Ο Σιώρος νίκησε τον Τρανουλίδη και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0) το οποίο όμως δεν πρόλαβαν να χαρούν εφόσον στο 76΄ο διαιτητής δείχνει πάλι την άσπρη βούλα αυτήν την φορά υπέρ του Αμβρακικού και την κόκκινη κάρτα στον Παπαδήμα με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται πλέον με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση του πέναλτι για την Βόνιτσα ανέλαβε ο Πόποτας όπου βρήκε τα δίχτυα του Μπακοχρήστου φέρνοντας ισορροπία στο σκορ με 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο 83΄ βρήκαν δίχτυα με γκολ του Θεοδωρίδη για το 1-2 αλλά με τον Μπόμπορη να φέρνει το ματς στα ίσια στην εκπνοή του αγώνα και στο 95΄υπέρ του Κεραυνού διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΚΟΛΙΟΣ): ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ Ε., ΣΑΚΚΟΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ (ΔΗΜΟΛΙΤΣΑΣ 44΄), ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ Θ., ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΣΙΩΡΟΣ.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ-ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΧΟΤΖΑΣ (ΖΗΚΑΣ 91΄), ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΛΙΤΟΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 85΄), ΝΤΟΝΤΗΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ (ΤΖΩΛΗΣ 50΄), ΧΑΪΔΑΚΗΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.