Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επέστρεψε στις νίκες ο Αετός Αγιάς – Νίκη επί της Αναγέννησης Αχερουσίας

Αετός Αγιάς vs Αναγέννηση Αχερουσίας 3-1

Διεξήχθη χθες Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγιάς ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στον Αετό Αγιάς και την Αναγέννηση Αχερουσίας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 3-1.

Η ομάδα του Αετού Αγιάς επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από το Μύτικα την προηγούμενη αγωνιστική και ανώτερη από τους φιλοξενουμένους πήρε τη νίκη. Ο Γκόγκα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20’. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30’ σε 1-1 αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο Λιάλιος έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Αετού Αγιάς για το 2-1 του ημιχρόνου. Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Σερίφης στο 85.

Διαιτητής: ΛΥΤΡΑΣ Ν.

Βοηθοί: ΖΩΤΟΣ Δ. – ΩΡΟΛΟΓΑΣ Ι.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ(Παπακώστας): ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΟΓΚΑ, ΛΙΑΛΙΑΣ, GOGA, ΠΑΠΑΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ, ΣΕΡΙΦΗΣ Μ., ΣΕΡΙΦΗΣ Δ., ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ, ΛΙΑΛΙΟΣ.

ΑΜΑΠΛ/ΚΟΙ: ΑΗΔΩΝΗΣ, ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ.

ΑΝ/ΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ: ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΒΑΒΒΑΣ Α., ΒΑΒΒΑΣ Φ., ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Δ., ΝΑΣΤΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ-Ε, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΣΑΒΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ 0-Π.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΤΑΣΣΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ Μ., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Σ., ΝΑΚΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ Ε., ΤΖΙΜΑΣ Α., ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.