Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έσπασε το αήττητο της Αγιάς και μπήκε με το δεξί στον Β Γύρο ο Μύτικας

Με το δεξί μπήκε στον Β Γύρο ο ΑΟ Μύτικας αφού επικράτησε σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Μύτικα για τον Β Όμιλο της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας του Αετού Αγιάς, με τελικό σκορ 2-0.

Η ομάδα του Κωστή πέτυχε σήμερα ένα σημαντικό τρίποντο αφού επικράτησε της ομάδας του Αετού Αγιάς, που ήταν αήττητη στον Α Γύρο του πρωταθλήματος με 8 νίκες και μείωσε στους 3 βαθμούς.

Στα πρώτα τριάντα λεπτά το ματς ήταν ισορροπημένο. Η Αγιά απείλησε στο 29’ με ωραίο σουτ του Βαρζιώτη με τον Νόβα Τ. να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 36΄οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Λιάλιο, ενώ ο Μύτικας έχασε κλασική ευκαιρία στο 42’ μετά από αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην περιοχή. Στο 43’ κεφαλιά του Λιάλου πέρασε ψηλά, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο 2ο μέρος και με κατοχή της μπάλας και πάθος στις διεκδικήσεις έφτασαν στο γκολ. Στο 62΄ ο Βρυώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαγεωργίου για το 1-0. Στο 64’ η Αγιά έχασε κλασική ευκαιρία με τον Σερίφη Δ. να φέρει το ματς στα ίσα., ενώ στο 80’ ένα σουτ του Goga υπό καλές προϋποθέσεις πέρασε ψηλά. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των γηπεδούχων σε χέρι του Αθανασίου, με τον Νόβα Α. να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΣΦΟΥΝΔΥΛΗ Θ. – ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.

ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ(Κωστής):ΝΟΒΑΣ Τ., ΝΙΤΣΑΣ(88’ ΜΠΛΑΧΟΥΡΑΣ), BARDHAJ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΝΟΒΑΣ Α., ΡΑΜΜΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΒΡΥΩΝΗΣ, ΜΑΡΟΣ(77’ ΚΟΥΚΑ), ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ(80’ ΧΕΛΜΗΣ), ΒΕΡΥΚΙΟΣ(90+ ΜΠΑΚΟΛΑΣ).

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ(Παπακώστας): ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΟΓΚΑ, ΛΙΑΛΙΑΣ, GOGA, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΣ, ΣΕΡΙΦΗΣ Μ., ΝΤΑΛΛΑΣ, ΣΕΡΙΦΗΣ Δ., ΒΑΡΖΙΩΤΗΣ, ΛΙΑΛΙΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.