Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο «Χ» Σαμψούντα και Νυδρί.

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο «Δημ. Νεστορίδης» ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στην γηπεδούχο ΑΕΝ Σαμψούντας και τον φιλοξενούμενο Οδυσσέα Νυδριού, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 6΄με σουτ του Χατζή αλλά με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κιόσγια, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 15΄με τον Ντέτσικα αλλά με τον Καταγή να διώχνει σε κόρνερ. Ο αγώνας στην συνέχεια παίχτηκε σε δυνατά φάουλ και γερές κόντρες ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την τελευταία καλή ευκαιρία να την έχει η ΑΕΝ στο 41΄ όταν μετά από  εκτέλεση φάουλ του Ντέτσικα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, με το σκορ να παραμένει και εκεί στο 0-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Οδυσσέας απειλεί πρώτος με κεφαλιά του Χατζή αλλά και εκεί με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Στο 57΄η ΑΕΝ είχε διπλή ευκαιρία να σκοράρει με σουτ του Λιάσκου και Μπαλακέρα αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο Καταγής κατάφερε και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 73΄μετά από έναν ακόμη καλό συνδυασμό του Ντέτσικα και του Λιάσκου, με τον δεύτερο να βρίσκει τα δίχτυα του Καταγή για το 1-0. Στο 75΄οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να φέρουν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Σταύρου αλλά με τον Κιόσγια να μπλοκάρει. Στο 84΄ο Οδυσσέας βλέπει την άσπρη βούλα υπέρ του από χέρι παίκτη της ΑΕΝ και με εκτελεστή τον Zace φέρνει το ματς στα ίσα (1-1). Στο 89΄μια δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή με κόκκινη του Λιάσκου αφήνει την ΑΕΝ με δέκα παίκτες. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1 να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΤΣΗΣ Ι.

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΛΑΪΝΑΣ Χ.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ (ΜΠΡΟΥΒΑΣ): ΚΙΟΣΓΙΑ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΑΛΙΚΑΪ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΜΙΝΟΣ, ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΜΟΥΤΣΑ, ΠΙΝΤΕΡΙ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΖΗΣΗΣ, RAMA.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΒΑΝΝΑΣ): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΓΑΖΗΣ Ν., ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΓΑΖΗΣ Ι., ΒΑΝΝΑΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ZACE, ΧΑΤΖΗΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΚΙΑΔΑΣ, ΤΣΑΚΝΗΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ.
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.