Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έφυγε με το διπλό από τους Σφακιώτες η Φορτούνα

Με το διπλό κατάφερε να φύγει σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από το γήπεδο Σφακιωτών η Φορτούνα Βαλανιδοράχης αφού πήρε τη νίκη με 1-2 με ανατροπή απέναντι στους Σφακιώτες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42’ με αυτογκόλ του Τζίμα Ι., με την Φορτούνα να φέρνει το ματς στα ίσα με τον Σούπε για το 1-1 του ημιχρόνου.

Ο Βασιλείου στο δεύτερο ημίχρονο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπανικολάου για το τελικό 1-2, χαρίζοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ (Βλασσόπουλος): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ, ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ (78΄ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ), ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ (73΄ ΚΤΕΝΑΣ Μ.), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΣΚΕΜΠΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΚΤΕΝΑΣ Γ., ΛΙΟΛΙΟΣ (53΄ ΒΛΑΧΟΣ).

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ (Τζίμας): CORODENI, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι., ΤΖΙΜΑΣ, ΤΣΑΒΕΛΗΣ (75΄ KOFSHA), ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α., ΣΟΥΠΕ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ (69΄ ΖΙΑΚΑΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (90΄ ΝΟΝΑΣ Δ.), ΝΟΝΑΣ Π.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.