Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το τρίποντο ο Πανλευκάδιος κόντρα στο Νυδρί

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 11/12 και ώρα 15:00 στο δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ‘’ Πλάτων Γρηγόρης’’ ο εξ’ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Πανλευκάδιο και τον Οδυσσέα Νυδριού, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κούτσικο για το 1-0 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη διαμόρφωσαν το 2-0 με τον Τουργέλη, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 με τον Zace. Ο Μπόμπορης βρήκε δίχτυα για το 3-1 αλλά το Νυδρί μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Χατζή για το τελικό 3-2.

Διαιτητής: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Κατηφόρης): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ(81’ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ), ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΤΣΙΑΒΟΣ, ΚΟΥΜΠΗΣ, ΦΛΟΥΔΑΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Χ., ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ(60’ ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ(73’ ΚΟΚΟΛΗΣ Χ.), ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ(86’ TERZIA).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βάννας):ΣΚΙΑΔΑΣ, ΓΑΖΗΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ(80’ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ), ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ(69’ ΓΑΖΗΣ), ΠΟΛΙΤΗΣ(14’ ΘΕΙΑΚΟΣ), ΒΑΝΝΑΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ(69’ ΒΕΡΥΚΙΟΣ), ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ZACE, ΧΑΤΖΗΣ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.