Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έφυγε με το διπλό από τους Σφακιώτες ο ΠΑΣ Θύελλα

Με το διπλό έφυγε σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου από το γήπεδο Σφακιωτών ο ΠΑΣ Θύελλα αφού επικράτησε με τελικό σκορ 1-2 του ΠΑΣ Σφακιώτες  στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με τον Γουρούνα για το 0-1. Οι Σφακιώτες έχασαν κλασική ευκαιρία στο 26’ να φέρουν το ματς στα ίσα με χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Κτενά. Στο 42΄οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά δίχτυα με τον Λάζαρη Ε. που κέρδισε το Στασινό για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες έψαχναν το γκολ. Τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι αφού στο 79’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κοκώνης έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το τελικό 1-2, χαρίζοντας ένα σημαντικό διπλό στην ομάδα του.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ(Βλασσόπουλος): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΑΖΑΡΗΣ Ε., ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ, ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΣΚΕΜΠΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ Α., ΜΠΕΙΝΑΣ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ, ΝΑΖΕΡΑΙ, ΛΙΟΛΙΟΣ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015(Στασινός): ΣΤΑΣΙΝΟΣ Γ., ΤΖΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΚΟΚΩΝΗΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΖΟΤΑΙ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε., ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ,  ΚΑΠΟΤΗΣ, ΔΡΙΒΑΚΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΣ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.