Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το τρίποντο ο Εθνικός κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Απόλλωνα Πάργας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με τελικό σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς στο ματς το σκορ με τον Μιχάλη για το 1-0. Ο Απόλλων ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα για το 1-1 του ημιχρόνου. Το τελικό 2-1 έγραψε ο Χρηστογιάννης στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Το Σάββατο ο Εθνικός αγωνίζεται στην έδρα του Κεραυνού Θεσπρωτικού για την 12η αγωνιστική, ενώ ο Απόλλων Πάργας υποδέχεται την Κυριακή στο γήπεδο Μεσοποτάμου την Θύελλα Σινώπης.

Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, KORRESSHI, KΙΤΣΙΟΣ, ΔΕΡΒΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΝΑΣΤΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ(72’ ΚΑΛΙΑΚΙΤΣΟΣ), ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ(89’ ΠΑΠΠΑΣ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Βέρμπης): ΖΕΡΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ(83’ BOJANG), ΓΟΓΟΛΟΣ, ΠΑΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΣΙΔΕΡΗΣ(75’ ΒΕΚΙΟΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.