Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του ΑΟ Μύτικα μέσα στην Αχερουσία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο γήπεδο Αχερουσίας ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην Αναγέννηση Αχερουσίας και τον ΑΟ Μύτικα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 23΄ με κεφαλιά του Νιχωρίτη και προηγήθηκαν στο 37΄με τον Χέλμη με σουτ έξω από την περιοχή για το 0-1 του ημιχρόνου. Ο Βερύκιος στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το τελικό 0-2 με πλασέ μετά από λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας του ΑΟ Μύτικα Νόβας Ταξιάρχης με 3 σημαντικές παρεμβάσεις που καθόρισαν και την εξέλιξη του ματς.

Διαιτητής: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

Βοηθοί: ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.

Αναγέννηση Αχερουσίας: ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΒΑΒΒΑΣ Δ., ΒΑΒΒΑΣ Φ., ΤΖΙΜΑΣ Ν., ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, ΝΑΣΤΑΣ(32’ ΤΖΙΜΑΣ Α.-46΄ΝΑΝΟΣ Χ.), ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Η., ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ Ε., ΤΣΑΒΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ.

ΑΟ Μύτικα(Κωστής): ΝΟΒΑΣ Τ., ΝΙΤΣΑΣ Χ., ΚΟΥΚΑΙ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΝΟΒΑΣ Α., ΡΑΜΜΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ(89’ ΡΑΠΤΗΣ Σ.), ΒΡΥΩΝΗΣ, ΜΑΡΟΣ(84’ ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ), ΧΕΛΜΗΣ(84’ ΝΙΤΣΑΣ Γ.), ΜΠΛΑΧΟΥΡΑΣ(46’ ΒΕΡΥΚΙΟΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.