Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μοιράστηκαν τους βαθμούς της αγωνιστικής Απόλλων και Θρίαμβος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Μεσοποτάμου το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάργας και τον Θρίαμβο Λούρου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Ένα ματς με δυνατά μαρκαρίσματα ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες που πρωταγωνιστούν στο βαθμολογικό πίνακα της  Α ΕΠΣ Π-Λ που τελείωσε ισόπαλο 1-1 με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 6΄με τον Κιζίρογλου στη θέση του Κώτσια, που άλλαξε το πλάνο της ομάδας.  Στο 15’ ο Θρίαμβος είχε την πρώτη καλή φάση  στο ματς όταν μετά από σέντρα του Κατσιγιάννη ο Κούσης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ψηλά άουτ. Στο 19’ ο Ζέρης αποκρούει ένα σουτ του Ζάκκα, ενώ στο 21’ ο Παππάς έπιασε ένα δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.  Στο 25’ ο Κιζίρογλου βρήκε τα δίχτυα του Μπακόλα για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Θρίαμβος αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δε τα παράτησε. Μπήκε πολύ επιθετικά κυνηγώντας όλες τις φάσεις και δεν άργησε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 65’ μετά από καταπληκτική πάσα του Κούση ο Δήμας έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-1 με το ματς να παίρνει φωτιά.  Οι παίχτες του Ναστούλη με την ψυχολογία υπέρ τους μετά την ισοφάριση έγιναν πιο απειλητικοί και λίγο έλειψαν στις καθυστερήσεις να κάνουν την απόλυτη ανατροπή όταν από εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Ζέρη.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα αφού στο 87΄ ο Σουλιώτης είδε την δεύτερη κίτρινη του Φίτσα και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική(Τετάρτη 27/11) ο Θρίαμβος υποδέχεται τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, ενώ ο Απόλλων έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς στην έδρα της Φιλιππιάδας με αντίπαλο τον Εθνικό.

Διαιτητής: ΦΙΤΣΑΣ Β.

Βοηθοί: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η. – ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Βέρμπης): ΖΕΡΗΣ, ΚΩΤΣΙΑΣ(6’ ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ), ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΠΑΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ(87’ ΒΕΚΙΟΣ), ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ(57’ ΣΙΔΕΡΗΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ(75’ BOJANG), ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΤΖΟΥΜΑΛΗΣ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Ναστούλης):ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ(62’ ΤΣΙΡΟΣ), ΖΑΚΚΑΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΜΗΤΣΟΣ(78’ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ(85’ ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις των προπονητών ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.