Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πέρασε και το εμπόδιο της Θύελλας Σινώπης ο ΠΑΣ Θύελλα και έπιασε μόνος κορυφή

Σε έναν αγώνα που έγινε με πολλή βροχή και αέρα σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου πέρασε και το εμπόδιο της Θύελλα Σινώπης για την 7η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αφού πήρε το πολύτιμο τρίποντο με τελικό σκορ 4-0 και είναι μόνος πρώτος με 18 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ηρακλή Στασινού  σκόραρε στο 30’  με κεφαλιά του Κοσυφαρίνη για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα ο ΠΑΣ Θύελλα ανέβασε κι άλλο στροφές και κατάφερε να σκοράρει 3 φορές ακόμα με τους Μπαρλαγιάννη, Καβαλλάρη και Τσιούνη, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (Στασινός): ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Φ., ΦΟΥΡΛΗΣ(46’ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ), ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΚΟΚΩΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(76’ ΓΚΡΕΚΟΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ(46’ ΤΖΑΜΑΛΗΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.(74’ ΤΣΟΥΚΑΣ), ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ(Παπαδόπουλος): ΣΠΥΡΑΚΟΣ Θ., ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ(87’ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ), ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ(89’ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.