Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Λύτρωση με Χαλάστρα για Θρίαμβο Λούρου κόντρα στην Φορτούνα Βαλανοδοράχης.

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο Λούρου ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Θρίαμβο Λούρου και την φιλοξενούμενη Φορτούνα Βαλανιδοράχης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χαλάστρας με κεφαλιά στο 92’ μετά από φάουλ του Γεωργίου, δίνοντας το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Την επόμενη αγωνιστική ο Θρίαμβος Λούρου θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Νυδριού στο γήπεδο Νυδριού ενώ η Φορτούνα Βαλανιδοράχης θα υποδεχτεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο γήπεδο Βαλανιδοράχης. Και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 09/11/19 και με ώρα έναρξης στις 15:00.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΣΙΣΚΑΣ Σ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΤΣΙΡΟΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΜΗΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΔΗΜΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, ΚΑΛΕΣΙΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ.

ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ (ΤΖΙΜΑΣ): CORODENI. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ, ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΝΟΝΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α.,  ΣΟΥΠΕ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΖΙΑΚΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΝΑΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, XHEVDET, KOFSHA, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΝΑΣ, ΔΡΑΚΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.