Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μια ακόμα εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Νέος Αμφίλοχος αυτή την φορά στην πολύ δύσκολη έδρα της Δόξας Κρανούλας

Μια ακόμα εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Νέος Αμφίλοχος αυτή την φορά στην πολύ δύσκολη έδρα της Δόξας Κρανούλας.
Η επιθετική πρωτοβουλία του Νέου Αμφιλόχου ξεκίνησε πολύ γρήγορα  και στο 8′ με κεφαλιά του Μαλή η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αρχοντάκη.
Το σκόρ άνοιξε πολύ γρήγορα στο 12′ λεπτό με πλασέ ο Τόσκα μέσα απο την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 77′ όταν η κεφαλιά του Νάσιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 82′ Ο Κορομηλάς διπλασίασε τα τέρματα για τον Αμφίλοχο με πλασέ μετά απο μπαλιά του Τσούνη Α.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90′ με ατομική ενέργεια ο Τσούνης Α ξεκινώντας απο το κέντρο και με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής εξουδετέρωσε αμυντικό και τερματοφύλακα και εκανε το 0-3


ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Αρχοντάκης, Νάσιος, Πάσχος, (46′ Μαρμούτας), Μιχάλης (66′ Νούγιας), Γκόλιας, Τσιέπας, Τσουμάνης, Ζδράβος, Χριστακόπουλος, Γκέγκα, Παρχαρίδης (75′ Τσιουλιαλης)

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Μαλής, Ζωτάι, Τσούνης Α (91′ Κολοβάκης), Κοντογιάννης, (80′ Παγώνης ),Τόσκα, Νάκος (80′ Μακρής), Κούσης (64′ Κορομηλάς)

Πηγή: olatagoal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.