Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Αμβρακικού Βόνιτσας στην Πάλαιρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Α.Ο Παλαίρου και τον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 0-3.

Οι παίχτες του Κονιδάρη ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ 0-1 με εύστοχο πέναλτι του Χαιδάκη. Στη συνέχεια ο Λίτος που είχε περάσει αλλαγή στο 66’ με δυο προσωπικά του γκολ έγραψε το τελικό 0-3, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του που με το πέρας της 6ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αμβρακικός αγωνίζεται στην έδρα της Α.Ε Πρέβεζας, ενώ η Πάλαιρος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΝ Σαμψούντας.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν.

Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Μπάκας): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ., ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ Δ.(81’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ Α.), ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ(89’ ΤΣΕΛΙΟΣ), ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, PEREZ MORALES, ΧΑΣΑΚΗΣ(53’ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ.).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(Κονιδάρης):ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ(41’ ΧΟΤΖΑΣ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ(66’ ΛΙΤΟΣ), ΝΤΟΝΤΗΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ(75’ ΤΣΩΛΗΣ), ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ(73’ ΣΠΑΝΟΣ).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.