Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αγγλικό σκορ και ισοπαλία για ΑΕΝ Σαμψούντας και Θύελλα Σινώπης

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 η 5η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με τον εξ’ αναβολής αγώνα μεταξύ της ΑΕΝ Σαμψούντας και της Θύελλας Σινώπης που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο «Δημ. Νεστορίδης», με το ματς να τελειώνει ισόπαλο με τελικό σκορ 3-3.

“Δείτε ΕΔΩ τα τελικά αποτελέσματα και ΕΔΩ την βαθμολογία.”

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σόνι Μανέ όπου ήταν και παίκτης της ΑΕΝ Σαμψούντας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα είχε η ΑΕΝ στο 4΄με σουτ του Λιάσκου ενώ στο 15΄η Θύελλα ανταποδίδει την απειλή με τον Ιορδανίδη. Το πρώτο γκολ ήρθε ένα λεπτό αργότερα στο 16΄υπέρ της Θύελλας από τον Βασιλειάδη Π. διαμορφώνοντας το 0-1. Στο 23΄η ΑΕΝ βρέθηκε με φάουλ κοντά από την γραμμή του κέντρου και με εκτελεστή τον Ντέτσικα η μπάλα βρέθηκε μπροστά από την εστία του Σπυράκου με τον Λιάσκο να βρίσκει δίχτυα φέρνοντας το ματς στο 1-1, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 48΄ο Γεωργιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρίσκει δίχτυα υπέρ της ΑΕΝ κάνοντας το 2-1, ενώ στο 52΄η ΑΕΝ βρέθηκε στην άσπρη βούλα και με εκτελεστή τον Ντέτσικα διαμόρφωσε το 3-1. Οι παίκτες της Θύελλας δεν είχαν πει την τελευταία κουβέντα  και στο 66΄ο Ιορδανίδης διαμόρφωσε το 3-2 ενώ στο 78΄ο Αηδώνης έγραψε το τελικό σκορ 3-3, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π. ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ (ΜΠΡΟΥΒΑΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΜΙΝΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΖΗΣΗΣ, ΝΙΚΟΥ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΙΟΣΓΙΑ, ΜΟΥΤΣΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΙΝΤΕΡΙ, ΠΑΠΠΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.