Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απέδρασε με Ζδράβο ο Αχέροντας από τον Τηλυκράτη

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης» ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014 και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 0-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου την πρώτη καλή ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 4΄με σέντρα του Βασιλειάδη τον Νικολάου να προλαβαίνει να σουτάρει και τον Κυριάκη να στέλνει την μπάλα στα σώματα της άμυνας των γηπεδούχων όπου είχαν κλείσει για καλά την εστία στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν την απειλή στο 13΄με τον Περιστέρη να κάνει ένα σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ με το σκορ να παραμένει σε 0-0.

Στο 17΄ο Αχέρων βρέθηκε πάλι μέσα στην περιοχή του Τηλυκράτη και με τους Φέτση, Νικολάου και Βασιλειάδη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα ενώ το ίδιο σκηνικό και στο 20΄με τον Νικολάου και τον Ζδράβο να χάνουν την ευκαιρία να δώσουν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Την τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου είχε ο Τηλυκράτης στο 30΄με τον Τσόφλιο αλλά και εκεί το σκορ παρέμεινε στο 0-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τηλυκράτη να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 53΄οπου μετά από πάσα του Περιστέρη ο Τσόφλιος έστειλε την μπάλα άουτ σε μικρή απόσταση από την εστία του Αχέροντα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 55΄με εκτέλεση κόρνερ του Φέτση και τον Πότση να πιάνει την κεφαλιά αλλά με τον τερματοφύλακα Καλαντζή του Τηλυκράτη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 66΄, 75΄ και 76΄οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν δίχτυα με τους Νικολάου, Γούλα και Βραχνό αλλά χωρίς αποτέλεσμα με το σκορ να μένει και εδώ στο 0-0. Στο 77΄ο Celaj προσπαθεί να βρει γκολ για τους γηπεδούχους αλλά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 79΄ο Τηλυκράτης βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και μπροστά από την εστία του Αχέροντα και μετά από σουτ του Τσόφλιου ο Αλ Ομπισάτ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αν και βρέθηκε λίγους πόντους μακριά από την γραμμή της εστίας. Στο 80΄ πάλι το ίδιο σκηνικό με τον Τηλυκράτη να μην μπορεί να σκοράρει από απόσταση αναπνοής από τα δίχτυα του Αχέροντα.  Την τελευταία κουβέντα στον αγωνιστικό χώρο είπε ο Ζδράβος στο 92΄οπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 και δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Καναλακίου.

Μετά από την αγώνα υπήρξαν και κάποιες εντάσεις τόσο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και προς τα αποδυτήρια με τους πιο ψύχραιμους να ηρεμούν τα πνεύματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΖΟΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΒΟΗΘΟΙ: ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΤΑΣ

ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ): ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Σ., ΤΟΣΚΑ, HUSINEC, ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, CELAJ, ΦΡΑΓΚΟΣ (ΑΛ ΟΜΠΙΣΑΤ 68΄), ΤΣΟΦΛΙΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ (ΚΟΛΟΒΟΣ 59΄), ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ (ΜΠΑΛΗ 70΄).

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (ΝΤΟΥΡΟΣ): ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΒΡΑΧΝΟΣ, ΠΑΝΟΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΟΛΙΝΣ (ΠΟΤΣΗΣ 23΄), ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΦΡΑΓΚΟΣ 94΄), ΦΕΤΣΗΣ (ΜΠΛΕΤΣΑΣ 62΄), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.