Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σπουδαίο τρίποντο του ΠΑΣ Θύελλα κόντρα στον Θρίαμβο Λούρου

Ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές φάσεις παίχτηκε σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μοναστηρακίου ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Θύελλα και τον φιλοξενούμενο Θρίαμβο Λούρου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ο Θρίαμβος Λούρου σκόραρε πρώτος στο 11′ όταν μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ζάκκας βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα με τον Τσιούνη με πλασέ να νικάει τον Μπακόλα για το 1 – 1. Στο 29’ σε μια φάση στα καρέ των γηπεδούχων ο Μακρής απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι για να μην καταλήξει στα δίχτυα, με τον διαιτητή του αγώνα να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη και να δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ των φιλοξενουμένων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργίου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι καταλήγοντας άουτ και χάνοντας κλασική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καβαλλάρης με ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι κόντρες στο χώρο του κέντρου. Ο Λούρος πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα παρόλο που έπαιζε με επιπλέον παίχτη από το 29’, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τη Θύελλα νικήτρια σε ένα ματς που για πολλούς ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Την  επόμενη αγωνιστική η Θύελλα δοκιμάζεται στην έδρα του Εθνικού Φιλιππιάδας, ενώ ο Θρίαμβος Λούρου θα κάνει το ρεπό του.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Ηρακλής Στασινός): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΤΖΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ (81΄ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ), ΚΟΚΩΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΖΟΤΑΙ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ, ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (76΄ ΚΑΡΑΛΗΣ).

Θρίαμβος Λούρου (Βλάσης Ναστούλης): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, ΤΣΙΡΟΣ (71΄ ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ), ΚΟΥΣΗΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΜΗΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ (59΄ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.