Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το διπλό έφυγε από τους Σφακιώτες ο Εθνικός

Από τους Σφακιώτες απέδρασε σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο Εθνικός Φιλιππιάδας αφού επικράτησε με 2-3 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας του ΠΑΣ Σφακιώτες σε ένα ματς που είχε πέντε γκολ και πολλές εναλλαγές στο σκορ.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον Ιασωνίδη, με τον Εθνικό να φέρνει το ματς στα ίσα με τον Ρακόπουλο και να παίρνει κεφάλι στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Χριστογιάννη για το 1-2 του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μονόλιθο στο 62’ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτίδη για το 2-2. Ο Χριστογιάννης όμως με δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε τη λύση στους γηπεδούχους στο 85’ και με σουτ έγραψε το τελικό 2-3, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΑΖΑΡΗΣ Ε., ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ, ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ (57΄ ΣΚΕΜΠΗΣ), ΣΑΝΤΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ (74΄ ΚΑΡΤΑΝΟΣ), ΠΑΠΠΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ Α. (53΄ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ), ΚΑΡΕΛΗΣ (87΄ ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Ανδριανός Παπαδήμας ): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, KORRESHI (67΄ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ), ΔΕΡΒΙΛΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,  ΝΑΣΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΪΝΑΣ (80΄ ΚΟΛΙΟΣ Ν. ), ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ, ΠΑΝΟΥ (67΄ ΠΑΠΠΑΣ).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.