Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στους «8» ο Αμβρακικός Βόνιτσας – Νίκη επί του Ερμή Καναλίου

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 ο αγώνας της Β΄ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2019-20, ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη αλλά και το εισιτήριο για τους οχτώ με τελικό σκορ 0-4.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι έως το 14΄ειχαν κάποια σουτ αλλά με την μπάλα να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά στο 24΄ο Στρ. Σπανός βρήκε τα δίχτυα του Μπαλάφα και έδωσε το προβάδισμα στον Αμβρακικό (0-1). Στο 29΄οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Κοτένογλου ενώ στο 30΄ο Καράκης είχε και οριζόντιο δοκάρι αλλά με το σκορ να παραμένει στο 0-1. Ο Στρ. Σπανός στο 32΄απείλησε με ωραία κεφαλιά την εστία του Μπαλάφα που έδιωξε με ασφάλεια. Στο 36΄ πάλι ο Αμβρακικός βρέθηκε στο προσκήνιο με διπλή απειλή μπροστά από την εστία του Ερμή αλλά με τον τερματοφύλακα και την άμυνα να κρατάνε το σκορ στο 0-1. Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον Ερμή Καναλίου στο 38΄με εκτέλεση φάουλ του Χουλιάρα και αποδέκτη τον Setembari να προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά με τον Τρανουλίδη να κρατάει το 0-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στα 46’ ο Αμβρακικός είχε καλή ευκαιρία με σουτ του Αποστολάκη αλλά με τον Μπαλάφα να κρατάει το 0-1. Ο Ερμής στο 50΄ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τρανουλίδη με εκτέλεση φάουλ του Παλάντζα όπου και εκεί δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ. Στο 61΄ο Αποστολάκης πιάνει κεφαλιά αλλά με τον Μπαλάφα να κοντράρει με ευκολία. Στο 66΄ και μόλις 3 λεπτά από όταν είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Χαϊδάκης βρήκε δίχτυα με κεφαλιά διαμορφώνοντας το 0-2. Από εκεί και πέρα η Βόνιτσα βρήκε άλλες δυο φορές δίχτυα στο 73΄και στο 74΄με τον Στρ. Σπανό να πετυχαίνει χατ τρικ στον σημερινό αγώνα διαμορφώνοντας το 0-4. Και σε αυτό το ημίχρονο πάλι την τελευταία καλή ευκαιρία στον αγωνιστικό χώρο είχε ο Ερμής Καναλίου με τον Χουλιάρα αλλά με τον Τρανουλίδη να βγαίνει έγκαιρα και να μπλοκάρει την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

ΒΟΗΘΟΙ: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. – ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΣΤΡΑΤΗΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΜΠΑΜΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ (XHIKA 81΄), ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΑΜΙΟΣ 53΄), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΚΑΝΤΖΙΩΤΗΣ (ΜΟΥΚΑΝΟΣ 68΄), SETEMBARI.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ (ΖΗΚΑΣ 55΄), ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ, ΛΙΤΟΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 53΄), ΧΟΤΖΑΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΡ., ΤΣΩΛΗΣ (ΠΟΠΟΤΑΣ 57΄), ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (ΧΑΪΔΑΚΗΣ 63΄).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.