Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Π-Λ ο Α.Ο Καρυάς – Νίκη επί του Α.Ο Μύτικα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 15:30 στο γήπεδο Μύτικα ο αγώνας της Β Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με την ομάδα του Μύτικα να υποδέχεται τον Α.Ο Καρυάς και να γνωρίζει την ήττα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του θεσμού με τελικό σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12΄ με σουτ του Βερύκιου για το 1-0, ενώ στο 16΄ έχασαν μια ακόμη ευκαιρία όταν από πάσα του Γερασίμου έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Νιχωρίτη που σούταρε ψηλά. Η Καρυά έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων η μπάλα κατέληξε στον Πλατυπόδη που έκανε το 1-1. Στο 31’ ο Νόβας σούταρε με τον Σκλαβενίτη να μπλοκάρει, ενώ στο 35’ ο Πλατυπόδης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελευταία καλή ευκαιρία πριν το ημίχρονο για τους γηπεδούχους με τον Νίτσα, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με το τέρμα αλλά σούταρε πάνω του, για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και μόλις στο 56΄ο Πλατυπόδης βρήκε πάλι δίχτυα για το 1-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι  πίεσαν και είχαν 2-3 καλές φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ, με την Καρυά να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Π-Λ.

Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΛΥΤΡΑΣ Ν. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.

Α.Ο ΜΥΤΙΚΑ(Κωστής): ΡΑΠΤΗΣ, ΝΙΤΣΑΣ(68’ ΜΠΑΚΟΛΑΣ), ΚΟΥΚΑΙ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΝΟΒΑΣ(63’ BARDHAJ), ΡΑΜΜΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΒΡΥΩΝΗΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ(66’ ΜΠΑΝΑΚΟΣ), ΜΑΡΟΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ(74’ ΒΕΡΜΠΗΣ)

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(Κούρος- Παπαδόπουλος): ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΚΥΡΓΙΟ, ΠΙΛΑΦΑΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΛΑΤΥΠΟΔΗΣ(63’ XOTZAI),, ΔΡΑΓΟΥΤΑΣΛΟΓΑΡΑΣ, ΤΣΕΛΑΙ, ΡΟΔΗΣ, ΚΑΚΟΥΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ(54’ ΒΛΑΧΟΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.