Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη με ανατροπή για την Αναγέννηση κόντρα στην Ανατολή

Στα Γιάννενα ταξίδεψε σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 η Αναγέννηση Άρτας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής όπου αντιμετώπισε τον Α.Ο Ανατολής και κατάφερε να φύγει με το διπλό με τελικό σκορ 1-3, μένοντας μόνο 2η στον βαθμολογικό πίνακα πίσω από την ΑΕ Καραγιαννίων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18′ με γκολ του Τσουμάνη, αλλά στο 44′ ο Παπακίτσος με προβολή έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν επίδειξη δύναμης. Στο 56′ ο Μπότσαρης με δυνατό σουτ νίκησε τον Διαμάντη για το 1-2, πετυχαίνοντας το 5ο τέρμα του στο πρωτάθλημα σε 4 ματς. Στο 59΄ο Παπακίτσος ανατράπηκε στην περιοχή με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιδηρόπουλος που σκόραρε για το τελικό 1-3.

Διαιτητής: ΚΕΧΑΓΙΑΣ Κ. – ΚΟΖΑΝΗΣ

Βοηθοί: ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ Α. – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. – ΚΟΖΑΝΗΣ

Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ(Zώης): ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΛΑΤΟΣ, ΚΛΙΤΣΙΝΑΡΗΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ, ΝΟΥΓΙΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ( Νταλάκας):ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΧΕΜΠΕΓΙΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΚΡΑΜΠΗΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ, ΧΟΥΣΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.