Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πέρασε και από Φορτούνα ο Α.Ο Καρυάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Βαλανιδοράχης ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στην τοπική Φορτούνα και τον Α.Ο Καρυάς, με το παιχνίδι να λήγει 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Οι παίχτες του Βλασσόπουλου που δείχνουν ασταμάτητοι πήραν σήμερα ένα σημαντικό διπλό με γκολ του Μονόλιθου στο 82ο λεπτό, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαν την ευκαιρία στο 8ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Σταματέλος με τον Τσοβίλη να λέει <<όχι>>.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Καρυάς παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς ενώ ακολουθούν ο Απόλλων Πάργας και ο ΠΑΣ Πρέβεζα με 19 βαθμούς.

 

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.

Βοηθοί: ΛΑΙΝΑΣ Χ.- ΝΑΣΤΟΣ Σ.

Α.Ε ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ(ΚΑΣΚΑΝΗΣ): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α., ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΣΟΥΠΕ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι.(57’ ΤΣΑΛΗΣ), ΕΥΘΥΜΙΟΥ(63’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΤΖΙΜΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ(49’ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ).

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ): ΒΕΝΕΤΗ, ΦΟΥΝΤΑΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΧΟΤΖΑΣ(54’ GJOLENA), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ(88’ ΣΑΝΤΑΣ Χ.), ΚΡΗΤΙΚΟΣ(74′ ΓΙΑΠΛΕΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.