Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στα πέναλτι για ΠΑΣ Αχέρων μέσα στην Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας’’ Αθανασία Τσουμελέκα’’ ο αγώνας της Β Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ένα ματς που κρίθηκε στα πέναλτι με 5-4 (0-0 καν. Διάρκεια, 1-1 παράταση) υπέρ του Αχέροντα και τα είχε όλα, ένταση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, φάσεις,  κάρτες, δυνατές κόντρες, αποβολές και έντονο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον αφού οι 2 αυτές ομάδες έχουν προϊστορία και είναι αντίπαλες φέτος και στον 4ο Όμιλο της Γ Εθνικής.

Πρώτη καλή φάση στο ματς για τον ΠΑΣ Αχέρων στο 17’ με κεφαλιά του Μπλέτσα, με τον Φέτση στο 20’ να σουτάρει από μακριά δυνατά και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 24΄ο Λαζανάς Α. έχασε κλασική ευκαιρία όταν πήγε να πλασάρει σε κενή εστία, με τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων να διώχνουν πάνω στη γραμμή. Στο 38΄ο ΠΑΣ Πρέβεζα απείλησε ξανά με σουτ του Καρμακόλια από φάουλ του Λαχανά Γ., με την ομάδα του Μιχάλη Βλάχου να κυκλοφορεί τη μπάλα και να ναι πιο απειλητική. Στο 42΄ο Μπατμάς βρήκε δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια του ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0.

Στο 52’ σουτ του Λάκκα μετά από πάσα του Φερεντίνου πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 75’ από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Λαζανάς Α. δε μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76΄νέο καλό σουτ του Μπρούνο με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο 83΄ο Λαζανάς Γ. είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μπαίλη αφού σταμάτησε τον Κυριάκη, ο οποίος ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, τραβώντας την φανέλα του, αφήνοντας την ομάδα της Πρέβεζας με 10 παίχτες. Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με πλασέ του Πότση, με τον πρώτο βοηθό να έχει σηκώσει τη σημαία και το γκολ να ακυρώνεται. Στο 88’ το ματς ήρθε σε ισορροπία αφού ο Βραχνός είδε την κίτρινη κάρτα σε φάουλ στον Μπρούνο, που όμως ήταν η δεύτερη του και αποχώρησε από το ματς. Το Καναλάκι πίεσε τα τελευταία λεπτά χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον αγώνα να τελειώνει στο 0-0 και να οδηγείται στην παράταση.

Στο 92΄ μετά από σέντρα του Κυριάκη ο Βασιλειάδης με κεφαλιά δε μπορεί να βρει δίχτυα. Στο 100’ ωραίο σουτ του Καρμακόλια λίγο άουτ, ενώ στο 105’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Πότση, γκολ το οποίο πανηγύρισαν  και αφιέρωσαν στον τραυματισμένο Σιδέρη.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης ο Μπρούνο με ωραία ενέργεια πασάρει καταπληκτικά στον Κατσαρό και αυτός στον Λαζανά που δεν προλαβαίνει. Στην επόμενη φάση ο Νικολάου χάνει κλασική ευκαιρία για το 1-1, κάτι όμως που αξιοποιεί λίγο αργότερα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζδράβου φέρνοντας το ματς στα ίσα(1-1). Ο Νικολάου πανηγύρισε έντονα το γκολ προς τον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα, με τον διαιτητή του ματς Μπαίλη να του δείχνει απευθείας κόκκινη και να αποχωρεί από το ματς αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίχτες πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Η παράταση τελείωσε 1-1 με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι. Ο Κώτσης έπιασε πέναλτι του Ζδράβου αλλά οι γηπεδούχοι με δυο χαμένα πέναλτι του Ελέζι και του Μπρούνο έχασαν το ματς, με τον ΠΑΣ Αχέρων να παίρνει τη νίκη και μαζί και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΚΟΡ ΚΑΝΑΛΑΚΙ
ΛΑΖΑΝΑΣ Α. 1-1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ 2-1 ΖΔΡΑΒΟΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ 3-2 ΚΟΛΛΙΝΣ
ΕΛΕΖΙ 3-3 ΚΥΡΙΑΚΗΣ
DE MORAIS CRESPO 3-4 ΦΕΤΣΗΣ

Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.- ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): KOTSIS, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΖΑΝΑΣ Γ., ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(94’ ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ), ΛΑΚΚΑΣ(82’ ΓΚΙΝΗ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ(101’ ΕΛΕΖΙ), ΛΑΖΑΝΑΣ Α., DE MORAIS CRESPO, ΜΠΑΤΜΑΣ(70’ ΚΑΤΣΑΡΟΣ).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Τάκης Ντούρος): ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΒΡΑΧΝΟΣ, ΠΑΝΟΣ, ΓΟΥΛΑΣ(81’ ΚΟΛΛΙΝΣ) , ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΠΟΤΣΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ(61’ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), ΦΕΤΣΗΣ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ(56’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.