Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο ΄΄ Χ΄΄ Σούλι Παραμυθιάς και Αναγέννηση Άρτας

Πρώτο ματς εκτός έδρας στο Πρωτάθλημα σήμερα για την Αναγέννηση, η οποία κατάφερε στο τελευταίο τέταρτο να φέρει το ματς με το τοπικό Σούλι Παραμυθιάς στο 1-1 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ θα μπορούσε στο τελευταίο δεκάλεπτο να σκοράρει εκ νέου.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με το Σούλι να έχει μια φάση στο 5ο λεπτό, όταν ο Αναστασιάδης σούταρε, όμως ο Παπαϊωάννου έδιωξε με γροθιές. Η Αναγέννηση απάντησε με δύο εκτελέσεις κόρνερ των Χούσου και Νταλάκα, με τις κεφαλιές των Παπαρούνη και Μπότσαρη να μην απειλούν ουσιαστικά την εστία του Διάσσινου. Οι γηπεδούχοι στο 19ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μπέλλος έκανε παράλληλη μπαλιά και ο Καραμποϊκης αφού στόπαρε, νίκησε τον Παπαϊωάννου για το 1-0. Στο 24ο λεπτό, και πάλι το Σούλι βρέθηκε στην επίθεση, κέρδισε φάουλ, το οποίο εκτελέστηκε με κομπίνα, για να σουτάρει ο Ντόκος, και να βγάλει και πάλι με τις γροθιές ο γκολκίπερ της Αναγέννησης. Στο 27ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν μια κεφαλιά του Βασιλάκη από εκτέλεση φάουλ, που έφυγε άουτ. Η Αναγέννηση χρειάστηκε να φτάσουμε στο 38ο λεπτό για να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία της, με δύο φάσεις, με τον Μπότσαρη αρχικά να σημαδεύει άστοχα με κεφαλιά, και ένα λεπτό μετά το Σιδηρόπουλο να σουτάρει για να μπλοκάρει ο Διάσσινος. Στο 43ο λεπτό, ο Μανιώτης δοκίμασε το πόδι του, από μακριά, όμως βρήκε σε ετοιμότητα και πάλι το Διάσσινο που κράτησε το σκορ στο 1-0, μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική και να φτάσει στην ισοφάριση, και είχε μια καλή στιγμή στο 54ο λεπτο, με τον Μπότσαρη να σεντράρει, το Σιδηρόπουλο να παίρνει την κεφαλιά, όωμς το Διάσσινο να διώχνει δύσκολα στη γωνιά του. Στο 70ο λεπτό, ο Μπέλλος είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ για το Σούλι, ενώ για την Αναγέννηση ένα λεπτό μετά, ο πλέον δραστήριος παίκτης της, Μπότσαρης σέντραρε, με το Βασιλάκη να διώχνει τελευταία στιγμή. Η Αναγέννηση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 76ο λεπτό, οταν ο Σιδηρόπουλος πήρε τις κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στο Γιαννούλη, που δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κάπου άλλαξε πορεία, κρεμώντας το σταθερό μέχρι εκείνη τη στιγμή, Διάσσινο, και κατέληξε στα δίχτυα, για το 1-1. Η Αναγέννηση, με άλλο αέρα πλέον πήρε μέτρα στο γήπεδο, και έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 81ο λεπτό, με το σουτ του Μπότσαρη να φεύγει λίγο άουτ. Στα τελευταία λεπτά δε σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο, με την αρτινή ομάδα να φεύγει με την ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη στα πρώτα δύο ματς του Πρωταθλήματος.

Διαιτητής : Γιούργας Κωνσταντίνος (Κέρκυρας)  Βοηθοί : Μιχαλάς Γεράσιμος (Κέρκυρας) – Μίχος Γιάννης (Κέρκυρας)

Παρατηρητής : Γούκος Δημήτριος (Ηπείρου)

Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας) : Διάσσινος, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας (92′ Παππάς), Αναστασιάδης, Καραμποΐκης (87′ Τσούνης), Ντόκος, Μπέλλος (74′ Κωσταμένας)

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας Τ.) : Παπαϊωάννου, Θεοδώρου, Γιαννούλης, Κραμπής, Παπαρούνης, Μανιώτης, Παπακίτσος Δ. (60′ Παπακίτσος Αλ.), Χούσος (90′ Χεμπέγια), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας Γ., Μπότσαρης (84′ Σταμούλης)

Πηγή: http://www.artagoal.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.