Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρεμιέρα με το δεξί για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στη Γ Εθνική

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής σήμερα Κυριακή 22/9 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικρατώντας με 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Και οι δυο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στον αγωνιστικό χώρο με το άγχος της πρεμιέρας να είναι εμφανές. H ομάδα του Μιχάλη Βλάχου είχε την κατοχή στο ματς, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι καλά διαβασμένοι και να κλείνουν όλους τους χώρους.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι στο 16΄ο ΠΑΣ Πρέβεζα είχε διπλή ευκαιρία να βρει δίχτυα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 27’ ένα σουτ του Βασίλα από μακριά πέρασε λίγο άουτ, με τον Σιδέρη στο 37΄να δίνει τη λύση στους γηπεδούχος και με απευθείας φάουλ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πετσίνη (0-1), που ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ανοίγοντας και ο ίδιος λογαριασμό στη Γ Εθνική.

Στην επανάληψη ένα ωραίο σουτ του Demorais στο 47’ πέρασε ψηλά. Στο 54΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γιαννόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Καραπιπέρη να κοντράρει, ενώ στο 56’ έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς με τον Καραγιάννη να πιάνει ένα γυριστό σουτ και τον Καραπιπέρη με εκπληκτική επέμβαση να λέει πάλι ΟΧΙ. Ένα σουτ του Βασίλα στο 68’ πέρασε ψηλά, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το δεύτερο γκολ και τους αντιπάλους την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να δίνει την νίκη στην Πρέβεζα.

Διαιτητής: ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Βοηθοί: ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ -ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ( Μιχάλης Βλάχος): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ(90’ ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ), ΛΑΚΚΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΗ(80’ ΛΑΖΑΝΑΣ Α.), ELEZI(60’ ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, DEMORAIS(80’ ΣΑΚΚΑΣ), ΛΑΖΑΝΑΣ Γ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(Δημήτρης Κάκκος) : ΠΕΤΣΙΝΗΣ, ΚΑΖΑΝΑΣ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ, ΠΕΚΕΖ, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ(60’ FADIGA), ΤΣΟΤΡΑΣ(87΄ΣΙΝΗΣ), ΚΟΝΙΔΑΣ(72′ ΑΜΜΝΤΕΛ), ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(52΄ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ)

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.