Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Φιλική νίκη επί του ΑΟ Μύτικα ο ΠΑΣ Παλιάμπελα

Στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/9/19 17:00 στο γήπεδο Μύτικα μεταξύ των ΑΟ Μύτικα και ΠΑΣ Παλιάμπελα  οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος του αγώνα αφού πήραν την φιλική νίκη με σκορ 2-4, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 14 λεπτό με τον Άρη Παληογιάννη 0-1. Στο 18 λεπτό έγινε το 0-2 με ένα γκολ 20 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, αφού ο Ρούσος  είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και τον κρέμασε. Το 0-3 έγινε στο 25 πάλι με τον Παληογιάννη όταν ύστερα από όμορφο συνδυασμό ο τελευταίος έσπρωξε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βρυώνη. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 31′ με τον Γερασίμου μείωσαν σε 1-3. Ο Ζαρκαντώνης έγραψε το 2-3 στο 36′ για τους γηπεδούχους που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα . Στο 70′ ο Φερεντίνος Ευθ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 2-4.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.