Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Α.Ο. Παλαίρου κόντρα στον Οδυσσέα Νυδριού (Photo).

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 07/09/19 και ώρα 17:30 στο γήπεδο Παλαίρου η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Παλαίρου και τον φιλοξενούμενο Οδυσσέα Νυδριού με τους γηπεδούχος να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 1-0.

Η φιλική αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων τόσο για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αλλά και για την συμμετοχή τους και στο Κύπελλο της Ένωσης, τόσο με του προπονητές Μπάκα για τον Α.Ο. Παλαίρου και Φερεντίνο για τον Οδυσσέα Νυδριού να βγάζουν τα συμπεράσματα τους από τον σημερινό αγώνα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ματσίνγκος για τον Α.Ο. Παλαίρου ενώ ο Οδυσσέας Νυδριού είχε και χαμένο πέναλτι με τον Zace.

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (ΜΠΑΚΑΣ): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΣΤΑΝΤΗΣ, ΜΠΑΚΑΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΟΡΑΛΕΣ, ΛΥΓΚΩΝΗΣ, ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ, ΚΑΛΕΜΙ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ):ΚΑΤΑΓΗΣ, ΤΣΑΚΝΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ZACE, ΧΑΤΖΗΣ, ΓΑΖΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.