Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το δεξί στα φιλικά προετοιμασίας ο ΠΑΣ Θύελλα κόντρα στον Πανλευκάδιο (62 Φώτο)

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Μοναστηρακίου ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Θύελλα 2015 και τον φιλοξενούμενο Πανλευκάδιο,  με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 4-2.

Ο φιλικός αγώνας έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2019-2020.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ Θύελλα άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του νέου αποκτήματος της ομάδας Τσιούνη ενώ πάλι ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στην άσπρη βούλα και ανέβασε τον πήχη σε 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μειντάνης μείωσε για τον Πανλευκάδιο διαμορφώνοντας το 2-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιούνης πετυχαίνει χατ τρικ για το 3-1 ενώ το γκολ του αγώνα σημείωσε ο Κούτσικος όπου με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα του Μπαρλαγιάννη μειώνοντας σε 3-2. Το τελευταίο γκολ του αγώνα σημειώθηκε από την άσπρη βούλα υπέρ του Μοναστηρακίου όπου με εκτελεστή τον συνήθη ύποπτο του αγώνα Τσιούνη , που πέτυχε και τα 4 γκολ της ομάδας, έγραψε το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Φίτσας Βασίλης.

Βοηθοί: Φίτσας Γιώργος – Τσόγκας Αγγέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.