Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα η «πρώτη» του ΠΑΣ Θύελλα (Φώτο)

Με πολύ όρεξη και πολλά  όνειρα και για την ερχόμενη χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Αυγούστου 2019 στις 18:00 στο γήπεδο Μοναστηρακίου η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΣ Θύελλα  για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Ηρακλή Στασινού ο οποίος βρίσκεται για 2η συνεχή χρονιά στο… τιμόνι της ομάδας ξεκίνησαν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Το ρόστερ της ομάδας έχει ενισχυθεί αρκετά από πέρυσι και με τις τελευταίες προσθήκες των Καβαλάρη και Τσιούνη, που συμμετείχαν στην χθεσινή προπόνηση, η ομάδα έχει βάλει πλώρη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο γήπεδο Μοναστηρακίου όπου θα δουλέψει πιο εντατικά ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων αρχής γενομένης τις 17/08 όπου θα υποδεχτεί τον Πανλευκάδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.