Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αρτινή παροικία στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Συνεχίζει τις αγορές του από την ΕΠΣ Άρτας, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, καθώς μετά την περσινή περίοδο, όταν και σχεδόν όλη η εντεκάδα αποτελούταν από παίκτες της ΕΠΣΑ, και φέτος δείχνει τη διάθεση να εμπιστευτεί μια αγορά, που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη Φιλιππιάδα ωστόσο από εκείνη της Πρέβεζας/Λευκάδας. Συγκεκριμένα, οι γαλανόλευκοι απέκτησαν από τη γειτονική Καμπή τον Ηλία Μπεζεβέγκη, που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, καθώς και από την ΑΕΞ που θα έχει μαζικές αλλαγές στο ρόστερ της, τον αμυντικό Αλέξανδρο Παπανίκου, τον επιθετικό Νίκο Κολιό, καθώς και τον πλάγιο μπακ Νίκο Χουλιάρα.

Εκτός των μεταγραφών, η ομάδα του Εθνικού, ανανέωσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο μέσο Μπάμπη Νικοπολίδη, που ταλαιπωρήθηκε σχεδόν όλη την περασμένη σεζόμ από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και φέτος θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, με το μεσοεπιθετικό Ντανιέλ Τσάπι, τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Δερβίλη, όπως επίσης και τον τερματοφύλακα Λαζάρου, που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τον Απόλλωνα Γλυκορίζου. Προπονητής της ομάδας θα είναι και πάλι ο Ανδριανός Παπαδήμας.

Πηγή: artagoal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.