Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ισόπαλο το ματς ΠΑΣ Θύελλα – ΠΕΑΣ Κατούνας

Ο Π.Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ 2015 αντιμετώπισε σήμερα Κυριακή 5/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου τον Π.Ε.Α.Σ Κατούνας για την 3η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας (Ά Όμιλος), με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 2-2.

Ήταν ένα ιδιαίτερης σημασίας ματς, καθώς οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν  με 6 βαθμούς, τυπικά πρώτη η Κατούνα με διαφορές στα γκολ και συνεχίζουν να ισοβαθμούν μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι στιγμάτισε στο 17ο λεπτό ο σοβαρός τραυματισμός του Αρίδα στο κεφάλι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Βλάχο, με τον διαιτητή του αγώνα κ. Σπυράκο να αποβάλλει τον τερματοφύλακα με κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα της Θύελλας προηγήθηκε με δυο γκολ του Χαϊδάκη και λίγο πριν το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 μετά από λάθος του τερματοφύλακα Καραΐσκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κατούνα αν και έπαιζε με παίχτη λιγότερο ισοφάρισε το ματς, με τους γηπεδούχους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες στο τέλος με τον Προδρομίτη πάνω στην γραμμή και με τετ α τετ του Αψόμωτου.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΛ.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.-ΣΙΣΚΑΣ Σ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015: ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΑΝ., ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(ΓΟΥΣΗΣ 8’), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Χ., ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΜΠΡΟΥΝΟΣ(ΔΡΙΒΑΚΟΣ 71’), ΑΡΙΔΑΣ(ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ 24’), ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ(ΦΟΥΡΛΗΣ 46’), ΑΨΟΜΩΤΟΣ.

ΠΕΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: ΒΛΑΧΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ε.(ΓΟΥΡΖΗΣ Κ.46’), ΚΑΡΥΔΑΣ, ΜΑΛΦΑΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Η., ΦΩΤΕΙΝΟΣ Κ., ΓΟΥΡΖΗΣ, ΠΕΤΟΥΣΗΣ(ΜΙΣΟΒΙΤΣ 86’), ΚΟΛΛΟΚΑΣ, ΜΠΑΛΤΣΑΣ(ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΠ. 20’).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.