Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Αμβρακικού Βόνιτσας επί του Α.Ο Πλαγιάς για την 3η αγων. των play out

O Aμβρακικός υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 8/5 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Βόνιτσας τον ΑΟ Πλαγιάς για την 3η αγωνιστική των play out της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και πήρε την νίκη με τελικό σκορ 2-1.

Με τη νίκη αυτή ο Αμβρακικός βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, με την Φορτούνα να είναι στην κορυφή με 11, ενώ ακολουθούν Α.Ο Πλαγιάς με 10 και ΑΕΝ Σαμψούντας με 9.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι στο 44’  ο Μωραίτης με φάουλ έκανε το  0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 57’ ο Ματσίνγκος έφερε το παιχνίδι στα ίσα(1-1), ενώ στο 61’ με αυτογκόλ των φιλοξενουμένων ο Αμβρακικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ και μαζί και την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Tην επόμενη αγωνιστική (11/5) ο Αμβρακικός Βόνιτσας υποδέχεται στην έδρα του την Φορτούνα Βαλανιδοράχης, ενώ ο ΑΟ Πλαγιάς παίζει στην έδρα του με την ΑΕΝ Σαμψούντας.

Διαιτητής: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ.

Βοηθοί: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π. – ΝΑΣΤΟΣ Ζ.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΑΧΥΡΙΑΤΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(54’ ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ), ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΝΙΚΟΥ, ΠΟΠΟΤΑΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ(89’ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ).

ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ: ΚΟΚΟΛΗΣ Σ., ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ, ΠΑΞΙΝΟΣ(67’ ΚΑΤΑΓΗΣ Β.), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β., ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.