Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν 2019-2020 η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν 2019-2020 η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία αν και ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 την τελευταία αγωνιστική από τον ΑΟ Τρίκαλα, εξασφάλισε την 10η θέση που οδηγεί στη νέα κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Οι φάσεις της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 4΄. Ο Μαρκόφσκι βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Μέλκα, αλλά πλάγια αριστερά θέση όπου έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους χωρίς να απειλήσει. 11΄. Ο Τζιώρας έβγαλε τη σέντρα για τον Κάκκο, αυτός έστρωσε στον Ψιάνο, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 20΄. Σε αντεπίθεση ο Τσιμίκας σέντραρε από την αριστερή πλευρά και ο Μαρκόφσκι έπιασε την κεφαλιά, άουτ. 24΄. Μεγάλη τριπλή ευκαιρία για την ομάδα μας, αρχικά ο Κάκκο σούταρε από κοντινή απόσταση, ο Ταΐρης βρήκε ελάχιστα την μπάλα, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε, στη συνέχεια της φάσης το δυνατό μακρινό σουτ του Καψάλη έδιωξε με δυσκολία ο Ταΐρης και στην εξέλιξη σουτ του Παναγιώτου έφυγε λίγο άουτ. 34΄. Σέντρα από τον Ψιάνο και κεφαλιά του Καπία, άουτ. 36΄. Ο Κάκκο σέντραρε μέσα στην περιοχή για τον Τζιώρα, αυτός κατέβασε την μπάλα και έκανε το σουτ, μπλόκαρε με δυσκολία ο πορτιέρο των Τρικάλων. 39΄. Σημαντική ευκαιρία για τον ΑΟΤ, φάση διαρκείας στην περιοχή της ομάδας μας, ο Συμελίδης γύρισε και ο Τσιμίκας πλάσαρε από κοντά ελάχιστα άουτ. 40΄. Μετά από φάουλ του Παναγιώτου, την κεφαλιά του Άλεξιτς μπλόκαρε ο Ταΐρης. 42΄. Ωραία κίνηση και σουτ από τον Μαρκόφσκι, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Μέλκας.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 48΄. Γύρισμα του Τζιώρα και σουτ του Παπανίκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδιωξε ο Ταΐρης. ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 52΄. Ο Παναγιώτου κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Άλεξιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕ Καραϊσκάκης. 55΄. Δυνατό πλάγιο άουτ από τον Μπαλντέ, σουτ του Κάκκο μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ. ΓΚΟΛ 1-1 στο 61΄. Σέντρα του Τριανταφυλλάκου στην μικρή περιοχή, ο Συριόπουλος σκόραρε με κοντινή καρφωτή κεφαλιά. ΓΚΟΛ 1-2 στο 64΄. Ο Μαρκόφσκι εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αμυντικής γραμμής και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μέλκα, τον οποίο πλάσαρε σωστά για το 1-2. 65΄. Ο Κάκκο άνοιξε μέσα στην περιοχή για τον Μπαλντέ, αυτός πλάσαρε πάνω στον Ταΐρη. 70΄. Σουτ από τον Μαρκόφσκι, μπλόκαρε ο Μέλκας. 75΄. Ωραία κίνηση και σουτ από τον Ράντι, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. 78΄. Τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι, όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της ομάδας μας, ο Ψιάνος τράβηξε τον Συριόπουλο. Ο Συμελίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο Μέλκας έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα. ΓΚΟΛ 1-3 στο 84΄. Ο Καπός με σουτ εκτός περιοχής, σημείωσε το τρίτο τέρμα της Τρικαλινής ομάδας.
Γήπεδο: Δημοτικό Αγίων Αναργύρων Άρτας. Κίτρινες κάρτες: Καψάλης (31΄), Παναγιώτου (45΄), Καραγιαννίδης (48΄), Ματθαίου (74΄), Ψιάνος (78΄) / Λάσκαρης (26΄). Διαιτητής: Βάτσιος Αριστείδης (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής). Α΄ Βοηθός: Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Μεσσηνίας). Β΄ Βοηθός: Σκορδίλης Θεοχάρης-Δημήτριος (ΕΠΣ Κέρκυρας). 4ος Διαιτητής: Μπαΐλης Νικόλαος (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας).
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Χαραλαμπίδης Απόστολος): Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης, Καραγιαννίδης (54΄ Μπαλντέ), Καπίας, Παναγιώτου, Ψιάνος, Χούσος, Άλεξιτς (71΄ Ματθαίου), Κάκκο (84΄ Κούσης), Τζιώρας.
ΑΟ Τρίκαλα (Σίτσας Δημήτριος): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (74΄ Νιάρος), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάσκαρης (56΄ Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Τσιμίκας, Μαρκόφσκι (89΄ Κατσαντώνης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.