Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πλατανιάς – Παναχαΐκή 4-3

Για την 28η αγωνιστική της Football League, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 4-3 εκτός έδρας από τον Πλατανιά.

Οι “κοκκινόμαυροι” βρέθηκαν από το πρώτο 8λεπτο πίσω στο σκορ και σε δύο στιγμές αδράνειας δέχτηκαν ισάριθμα τέρματα από τον Νίλι για το 2-0. Μετά το πρώτο 20λεπτο, η ομάδα της Πάτρας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, κάτι που έγινε σε μεγαλύτερο βαθμό μετά την είσοδο του Κολ στο ματς που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στο επιθετικό κομμάτι. Από σέντρα του Αργεντινού, ο Μωραΐτης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος, ο Λουκίνας έκανε το 3-1, ενώ οι γηπεδούχοι με τον Μπιανκόνι βρήκαν και πάλι δίχτυα στο 66′ για το 4-1.

Η Παναχαϊκή έκανε την ύστατη προσπάθεια στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Ο Κόβατσετς έπειτα από ατομική ενέργεια ανετράπη αντικανονικά μέσα στην περιοχή του Πλατανιά και ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 4-2 στο 77′. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ελευθεριάδης και πάλι από τα έντεκα βήματα μείωσε στο τελικό 4-3.

Συνθέσεις:

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (69′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Νίλι (80′ Μάικιτς), Κόρτσταμ (87′ Πουρτζιτίδης)

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φουρλάνος (78′ Ντάσιος), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (31′ Κολ), Κυνηγόπουλος (67′ Κόβατσετς), Μωραΐτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.