Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αιγινιακός – Πλατανιάς 0-5

Ασταμάτητος σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Πλατανιάς που επικράτησε με το εμφατικό 5-0 του Αιγινιακού στο Αιγίνιο και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.

Εχοντας πετύχει 18(!) τέρματα, χωρίς να δεχτεί κανένα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, η ομάδα μας πλέον κοιτά την επόμενη αναμέτρηση, αυτή της Τετάρτης με την Παναχαϊκή στα Περιβόλια.

Ο Ουές με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά στο 29ο λεπτό, ενώ ο Λουκίνας βρήκε στόχο στο 36ο λεπτό, φτάνοντας τα οκτώ τέρματα από τον Ιανουάριο, όταν και φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά.

Ο ρυθμός για την ομάδα μας δεν έπεσε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παπουτσιγιαννόπουλος έκανε το 3-0 στο 63ο λεπτό, ενώ ο Μπιανκόνι πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 73ο και στο 90ό λεπτό, φτάνοντας έτσι τα 15 στο πρωτάθλημα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Σκόρερ: 29’ Ουές, 36’ Λουκίνας, 63’ Παπουτσογιαννόπουλος, 73’, 90’ Μπιανκόνι.
Διαιτητής: Koυκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Σακκάς (Θεσσαλίας)
4ος διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Αιγινιακός (Τζεμ Καράτζα): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Ζήσης, Προσκυνητόπουλος, Βελκόσκι, Κούστα, Βλαχομήτρος, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης (73’ Κωστίκος), Ρουσσάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρτσταμ, Καραγκούνης (60’ Πουρζιτίδης), Μποσέτι (76’ Σμυρλάκης), Νίλι, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

Πηγή: fcplatanias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.