Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νικηφόρα στην 1η στροφή των Play Off της Β ΕΠΣ Π-Λ η Ένωση Σινώπης – Αρχαγγέλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου η 1η αγωνιστική των Play Off της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε Ίωνες Αγίου Νικολάου και Ένωση Σινώπης-Αρχαγγέλου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 0-2 και μαζί και το πλεονέκτημα για τον επόμενο μεταξύ τους αγώνα.

Στο 40’ ο Ιορδανίδης ανατράπηκε με τον Παπαδόπουλο Γ. να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 0-1 του ημιχρόνου. Ο Παπαδόπουλος Σ. στο 70’  κρέμασε τον τερματοφύλακα έξω από την περιοχή και διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΝΤΟΥΣΚΟΣ Σ.

ΠΑΣΠ ΛΕΥΚ. ΟΙ ΙΩΝΕΣ(Φούντογλου): ΜΟΣΧΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(69’ ΤΖΙΝΕΡΗΣ), ΣΠΑΝΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ(89’ ΣΠΑΝΟΣ), MECOLLI, ΒΕΡΓΙΝΗΣ(84’ ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ), ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΥΓΑΣ(13’ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ).

ΈΝΩΣΗ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ (Παπαδόπουλος): ΣΠΥΡΑΚΟΣ Θ., ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΑΗΔΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ.(84’ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ), ΧΑΤΖΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ(90’ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ), ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ(65’ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.