Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας η Σαμψούντα απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Πρέβεζα

«Λευκή» ισοπαλία σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 για ΑΕΝ Σαμψούντας και ΠΑΣ Πρέβεζα στο δημοτικό γήπεδο Ζαλόγγου “Νεστορίδης” στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι παίχτες του Βασίλη Ξανθόπουλου δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία του Λούρου στον Εθνικό, δεν βρήκαν δίχτυα και πήραν ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, με το οποίο το πρωτάθλημα συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων, απέναντι σε μια Σαμψούντα που έπαιζε παθιασμένα, ήταν πολύ καλά διαβασμένη και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Τις αρχές του παιχνιδιού σημάδεψε μια κόντρα του Καραπιπέρη και του Ηyria στον αέρα, σε μια φάση που τρόμαξε προς στιγμήν όσους βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, με αποτέλεσμα όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 15’ με πόνους στη μέση.

Στο 24′  πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με πλασέ του Κατσαρού να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι του Κιόσγια, ενώ στο 45′  δυνατό σουτ του Γκίνη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Σαμψούντας, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στο ημίχρονο(0-0).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56’ ο Κατσαρός ανατράπηκε με τον διαιτητή κ. Ρούσο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργίου που δε μπόρεσε να βρει δίχτυα με την μπάλα να περνά άουτ, στην πιο κλασική ευκαιρία των φιλοξενουμένων. Στο 73′ η Σαμψούντα απείλησε όταν ο Μουτσάι στην αντεπίθεση πάσαρε στον Ηyria, αυτός πέρασε και τον Κώτση, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει δυνατό πλασέ και να γράψει το 1-0. Στο 78’ ο ΠΑΣ Πρέβεζα είχε το 2ο δοκάρι του στο ματς με κεφαλιά του Ιασωνίδη, ενώ στο 83’ κεφαλιά του Κόκκαλη πέρασε λίγο άουτ για το τελικό 0-0.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΛΥΤΡΑΣ Ν. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ(Μπρούβας): ΚΙΟΣΓΙΑ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΜΑΝΕ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΚΑΡΑΚΗΣ, HYRIA(87 ΚΑΠΠΑΣ) , ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ(59’ ΜΟΥΤΣΑΙ)

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Ξανθόπουλος-Δήμας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ(15’ ΚΩΤΣΗΣ), ELEZI, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ(80’ ΚΟΚΚΑΛΗΣ), ΤΣΑΛΑ(72’ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΤΣΑΡΟΣ(64’ ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΓΚΙΝΗ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.