Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έφυγε με το «διπλό» ο Α.Ο Καρυάς από την Πάλαιρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε Α.Ο Παλαίρου και Α.Ο Καρυάς, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με τελικό σκορ 0-1.

Η ομάδα του Άρη Φερεντίνου, που παρατάχθηκε στο σημερινό ματς με απουσίες 5 βασικών παιχτών λόγω καρτών και τραυματισμών, κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Θεράπου στο 34’.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο Καρυάς υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Πρέβεζα ενώ ο Α.Ο Παλαίρου παίζει στο Μοναστηράκι με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ : ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, KUZO(62’ KALEMI), ΖΕΡΒΑΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ(70’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ), ΤΣΑΚΑΛΗΣ, PRINA, XAΣΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ(Φερεντίνος):ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΘΕΡΑΠΟΣ, ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Τ., ΔΡΑΓΟΥΤΑΣ(60’ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ), ΣΚΕΜΠΙ, PEREZ MORALES, ΚΤΕΝΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.