Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Συνεχίζει το αήττητο σερί του ο Α.Ο Καρυάς- Εκτός έδρας νίκη επί του Θρίαμβου Λούρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Οκτωβρίου στο γήπεδο Λούρου το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον γηπεδούχο Θρίαμβο Λούρου και την φιλοξενούμενη Α.Ο Καρυάς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου συνεχίζει το αήττητο σερί της αφού μετά από 4 αγωνιστικές είναι αήττητη και βρίσκεται στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.

Στο σημερινό αγώνα το σκορ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό ο Μονόλιθος, ενώ το 0-2 ήρθε στο 72ο λεπτό με τον Gjolena. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι στο 77ο λεπτό που εκτέλεσε ο Χαλάστρας.

 

Διατητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.

Βοηθοί:  ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.- ΝΑΣΤΟΣ Ζ.

Θρίαμβος Λούρου(Λέτσος): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ(3’ ΓΚΟΥΡΑΣ), ΔΗΜΑΣ Χ., ΓΟΓΟΛΟΣ(78’ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ), ΚΟΛΙΟΣ Π., ΔΗΜΑΣ Θ., ΚΟΛΙΟΣ Γ., ΤΖΙΑΚΟΣ, ΣΑΚΚΟΣ(57΄ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΗΣ), ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ.

Α.Ο Καρυάς (Βλασσόπουλος): ΒΕΝΕΤΗ, ΓΟΥΛΑΣ(87’ ΧΑΙΤΙΑΝΗΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, GJOLENA(83’ ΚΑΚΟΥΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ(89’ ΣΑΝΤΑΣ), ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ(67’ ΓΙΑΠΛΕΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.